De Raat Kluis: Betrouwbare veiligheid voor bedrijf en particulier

59 keer bekeken

De Raat is een gerenommeerd merk op het gebied van kluizen en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 60 jaar ervaring in de industrie, staat De Raat bekend om zijn hoogwaardige producten die zowel particulieren als bedrijven een optimale bescherming bieden tegen inbraak, brand, en andere bedreigingen.

De geschiedenis over kluismerk De Raat

Het merk De Raat werd opgericht in de jaren ‘50 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de beveiligingssector. De Raat Security Products heeft zijn wortels in Nederland, maar is inmiddels internationaal actief, met een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicepunten. Deze wereldwijde aanwezigheid getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Het De Raat assortiment

  • De Raat biedt een breed scala aan kluizen, waaronder inbraakwerende, brandwerende en gecombineerde kluizen. Daarnaast leveren ze ook specifieke oplossingen zoals wapenkluizen, sleutelkluizen en hotelkluizen. Deze diversiteit maakt het merk geschikt voor verschillende sectoren, van particuliere huishoudens tot banken en overheidsinstellingen.
  • Inbraakwerende kluizen: De Raat heeft een breed aanbod van inbraakwerende kluizen die gecertificeerd zijn volgens Europese normen zoals EN 14450 en EN 1143-1. Deze kluizen zijn ontworpen om waardevolle bezittingen te beschermen tegen diefstal.
  • Brandwerende kluizen: Voor bedrijven en particulieren die documenten, geld of digitale media veilig willen stellen tegen brand, biedt De Raat brandwerende kluizen met certificering volgens Europese normen zoals EN 15659.
  • Gecombineerde kluizen: De Raat biedt ook kluizen die zowel inbraak- als brandwerend zijn. Dit zijn multifunctionele oplossingen die een hoge mate van bescherming bieden tegen verschillende soorten bedreigingen.

Wat maakt De Raat kluizen uniek?

Naast dat De Raat verschillende type kluizen heeft, staat De Raat bekend om zijn strenge naleving van Europese veiligheidsnormen, wat garandeert dat hun producten maximale bescherming bieden. Verder is innovatie een andere kernwaarde, met integraties zoals biometrische sloten en geavanceerde elektronische beveiligingssystemen. Daarnaast zet De Raat zich in voor duurzaamheid door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen, waardoor klanten niet alleen kiezen voor veiligheid, maar ook voor een verantwoordelijke keuze.

De Raat: Een zekerheid van optimale beveiliging

Met een sterke reputatie, een breed productassortiment en een focus op innovatie, is De Raat een betrouwbare keuze voor iedereen die zijn eigendommen optimaal wil beveiligen. Of het nu gaat om het beschermen van persoonlijke bezittingen of bedrijfsdocumenten, De Raat kluizen bieden de gemoedsrust die u nodig heeft.

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld